Invullen kan enkel in omrande of gekleurde vakken. Alle andere cellen zijn beveiligd (met een wachtwoord)tegen ongewild wissen.

Gebruik de muis of de pijltjestoetsen om een vak aan te duiden.

Gebruik eventueel de schuifbalk(en) om het onzichtbare deel te tonen.

Na het invullen van een oplossing gebruik je de entertoets.

Fouten worden (meestal) onmiddellijk verbeterd na het enteren.

Helemaal onderaan het blad vind je de evaluatie.

Schakel bij 'Extra' > 'Opties' op het tabblad 'Bewerken' het vinkje uit bij 'Automatisch aanvullen voor celwaarden activeren'.

Onderaan het scherm kan je een keuze maken uit de verschillende oefenbladen. Vanaf Office XP hebben de tabbladen met dezelfde soort oefeningen dezelfde kleur. De oefenbladen zijn ook opgebouwd volgens gradatie.

Meestal heb je maar 1 blad nodig om een oefenblad af te drukken. Controleer toch even via 'Afdrukvoorbeeld' en pas daar eventueel de marges aan zodat je maar 1 blad nodig hebt.

Bij het afsluiten vraagt de computer: "Wilt u de wijzigingen in ... opslaan?" Klik dan op NEE. (Als extra beveiliging kan je de toepassingen opslaan als een 'alleen lezen'-bestand.)

Je kan de toepassingen opslaan op je eigen pc of ander medium. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de toepassing die je wenst op te slaan. Kies dan voor 'Doel opslaan als...' en kies vervolgens de map of het medium waar je de toepassing wilt opslaan.

Mocht je nog een fout vinden, of een tekort neem dan gerust contact op met de ontwerper (via de startpagina). Ook als je suggesties hebt, is een mailtje welkom.